Evenimente

Parteneriatul dintre Universităţile Tehnice din România şi Grupul Institutelor Naţionale de Ştiinţe Aplicate din Franţa (INSA) a primit Premiul Juriului pentru "impactul pozitiv asupra relaţiei dintre companiile franceze şi române şi mediul universitar''.

Parteneriatul a fost iniţiat de Universitatea Politehnica din Bucureşti, iar premierea a avut loc în cadrul Galei organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Franceză din România la care au participat peste 400 de reprezentanţi ai instituţiilor publice, parteneri şi companii membre CCIFER.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, premiul a fost acordat reprezentantului Alianţei Universităţilor Tehnice din România, Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti.

"Acest premiu reprezintă recunoaşterea de către comunitatea de afaceri a valorii şcolii româneşti şi a parteneriatelor internaţionale ale ARUT", a afirmat rectorul UPB.

În perioada 4-6 mai 2017, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a găzduit întâlnirea rectorilor celor mai mari universități tehnice din țară reunite în Alianța Română a Universităților Tehnice (ARUT). Membrii fondatori ai acestei alianțe sunt Universitatea Politehnica din București, Universitatea Politehnica din Timișoara, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea Tehnică de Construcții din București și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Attachments:
Download this file (Reuniunea membrilor ARUT_mai 2017.pdf)Reuniunea membrilor ARUT_mai 2017.pdf[ ]208 kB